Înțelegem cu toții că uneori, o simplă evadare într-o vacanță poate părea un lux. Dar gândiți-vă ce sentiment nemaipomenit este să pleci în vacanță exact când restul lumii se află la serviciu. Acesta este un privilegiu atât de dorit, pe care ne-am dori să-l experimentăm mai des. Și să fim sinceri, cine ar spune nu unei escapade relaxante în luna martie? Aceasta este o perioadă minunată, pentru că veți avea mari șanse să găsiți locuri disponibile în hoteluri, indiferent de destinația alesă. Imaginați-vă muzee fără aglomerație, mese liniștite și savuroase fără așteptare. Plus, biletele de avion tind să fie mult mai accesibile acum. Practic, universul parca conspiră în favoarea noastră!

O vacanță este o necesitate, uneori

Da, acesta este exact sfatul pe care mi l-a dat medicul: „Dacă îți dorești să păstrezi echilibrul mintal în ciuda proiectelor și inspecțiilor, a provocărilor de la SuperBlog, precum și a responsabilităților casnice, cum ar fi gătitul și curățenia, îți recomand să iei o vacanță de o săptămână.”

Eu: „Da, domnule doctor, dar știți, eu îmi doresc să iau note mari la SuperBlog, eventual să fiu finalistă. În plus… mai am trei cărți de citit, nu am înlocuitor la serviciu, mă doare spatele, chiar n-am chef de alergat prin muzee. Cum să plec în vacanță acum, în martie?”

Medicul curant:„Unde s-o trimit pe fata asta? Știi să vorbești engleză?”

Eu:„Nu mi-e rușine cu engleza mea. Îl bat pe președinte la engleză. De ce mă întrebați?”

Medicul curant: „Thailandeză știi?”

Eu: „Ehh, nu, îmi pare rău!”

Medicul curant: „Asta e! Te trimit în Thailanda! Ai nevoie să vorbești cu oamenii de acolo, să le afli poveștile, așa poate mai îmbunătățești articolele alea de pe blog, că-s cam… Mă rog, ai nevoie de verde, căldură, oameni simpli. Ce dacă nu știi limba? Îți dau eu un remediu.” (Și îmi face, poznaș, cu ochiul.)

editare Canva

Păi, serios acum, așa a stat treaba. I-am desenat clar pe perete că nu-i momentul să-mi iau zborul, sunt ancorată aici de treburi până peste cap. Gândiți-vă, eu să mă dau cu pluta prin vacanțe, în timp ce restul lumii dă la pedale la birou? Ha! Și să nu uităm, limba thailandeză mi-e la fel de familiară ca un pinguin în deșert. Cum să fac schimb de replici cu localnicii? Să le vorbesc despre soare în semne?

Translator instant- recomandarea medicului

Când am verificat rețeta, nu mi-a venit să cred ce văd: nici un remediu pentru îmbunătățirea memoriei, nici un calmant, nimic din ce m-aș fi așteptat. Dar iată surpriza: un traducător instant electronic VASCO, care mă poate ajuta să îmi exprim uimirea în peste o sută de limbi diferite! Am plecat pe loc spre magazin, hotărâtă să îmi procur acest traducător revoluționar.

sursa foto: vasco-electronics.ro

Stupoare încă o dată! Translatorul VASCO poate fi translator vocal, de imagini sau texte. Sau poate fi înlocuitorul pentru multe ore de învățat limbi străine. Sau măcar înlocuitor pentru limbi străine imposibil de învățat în scurt timp, cum ar fi thailandeza :)) suedeza sau chineza.

Aceasta garantează că vei prinde substanța fiecărei povești spuse de localnici în propria lor limbă, deoarece vorbele vor curge natural, fără ca ei să se străduiască să articuleze în engleză. Mulțumită traducătorului vocal înzestrat cu tehnologia de traducere instantanee a vocii, vei acumula cunoștințe despre budism într-un mod autentic și limpede, lăsându-te purtat de înțelepciunea lor. Te vei întoarce transformat, mai relaxat și echilibrat.

Evident, chiar și delicatesele meniurilor restaurantelor cu stele Michelin nu vor mai fi un mister, fiindcă le vei desluși fără efort cu ajutorul translatorului de texte. Căci, să recunoaștem, plăcerea mesei începe cu înțelegerea meniului, corect?

Până la urmă, de ce ți-ar recomanda medicul un translator instant? Pentru că te poate scuti de multe dureri de cap sau de mâini 🙂 sau te ajută în caz de memorie de scurtă durată.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2024.

De cătă

Un comentariu la „Translator instant în loc de dureri de cap”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *