Vin anumite perioade din viețile noastre pe care am vrea să păstrăm cât mai mult timp în inimă, în minte. Să le fixeze bine pe creierul nostru și pe inima noastră astfel încât să nu se mai dezlipească niciodată.

Pentru că traversăm clipe grele, clipe pe care nu ni le-am imaginat că le vom trăi vreodată, lumea se gândește intens la cum să facă bucurii celor dragi. Valabil și pentru mine.

Eu sunt genul de persoană care preferă să facă mici surprize sau bucurii fără vreun motiv anume, fără să fie vreo sărbătoare mare sau fără vreo ocazie specială. Așa sunt eu, nu îmi place să urmăresc tipare și rețete. Nu mereu.

Uneori și mie îmi place să fiu surprinsă!

Surprizele dulci sunt în topul preferințelor mele. Poate cu o bijuterie poți să dai greș, că poate nu se potrivește cu stilul meu, poate inelul îmi este prea mare, poate parfumul nu mă coafează prea tare, și poate că un articol de îmbrăcăminte nu e ce trebuie din multe puncte de vedere. Le-am experimentat pe toate.

Surprizele comestibile le-am agreat mereu. Pentru că, de departe, sunt momente de neuitat. Îmi va rămâne mereu în minte și în suflet emoția cu care deschid pachetul, prin a cărui ambalaj se amestecă toate aromele.

Dacă vrei o idee de surpriză dulce…

M-am bucurat să aflu că există oameni care s-au gândit la astfel de cadouri. Cadouri comestibile, dulci, rafiinate, o selecție de gusturi și arome pe care le poți face cadou cui vrei tu.

Debonaire este locul de unde îți poți lua inspirația. Locul unde intri exact ca într-un magazin, unde găsești personal amabil, pregătit să-ți arate tot ce au pe rafturi, pe sub rafturi și în depozit.

Și pentru că prefer întotdeauna o cutie de praline bune în loc de un parfum prost, am fost emoționată ca un copil atunci când am văzut ce mi-a adus curierul la ușă.

Un pachet cu bunătăți

Fursecuri macarons roz și pufoase, ce adăpostește o cremă de căpșune delicioasă. Acest desert încântător, atât la gust cât și aspect, este considerat un festin în materie de dulciuri, un desert ce se topește în gură. Ingredientele sale îi dă acest gust desăvârșit, pentru că făina de migdale și albușul de ou, fac ca acest dulce să se topească în gură.

Noi ne-am bucurat de fiecare înghițitură, de mirosul lor pregnant care simțea în toată camera, de culoare, de aspect. Le-am pozat înainte de a le mânca, pentru că arătau atât de bine. Gustul este la fel de bun, poate chiar mai sus.

Migdale caramelizate în miere și zahăr brun, ambalate în foiță de lemn de plopO combinație atât de firească, pentru că, cumva, gustul migdalei temperează dulceața zahărului și a mierii. Un dulce numai bun pentru cei care preferă lucrurile crocante, cum sunt și eu, dar în același timp dulci. O combinație care a plăcut chiar și acelui bărbar care nu mănâncă dulciuri deloc, însă alături de vin roșu s-a dovedit a fi o gustare încântătoare.

Biscuiți cu unt și caramel produși după o rețetă veche din Franța, încă din 1888. Sunt acei tip de biscuiți pe care îi poți alătura unei cafele cu multă spumă, dimineața la un iaurt gras, ori simpli, la un ceai fierbinte, ori la un pahar cu lapte.

Biscuiții aceștia au dispărut rapid din cutie, mai ales că are în compoziție caramel, ceea ce-l urcă în topul preferințelor noastre.

Trufe de ciocolată belgiană cu coacăze negre și pudrate cu fructe uscate. Noi le-am considerat următoarea fiță, imediat după fursecurile macarons, pentru gustul lor desăvărșit, o combinație atât de bună, echilibrată, ce ne-au gâdilat simțurile și limba. Pudra de fructe uscate este un detaliau atât de bine punctat, este ușor acrișoară, ce se împletește plăcut cu ciocolata și crema de coacăze.

Specialitate de patiserie, învelită în ciocolată. Ai putea zice că e ca un cozonac, dar nu e. Ai putea zice că e ca un panettone, dar nu e. E un produs de patiserie specific Paștelui, un aluat dulce ce se topește în gură, desăvârșit de glazura de ciocolată de deasupra. L-am mâncat cu o bucurie de copil, dar cu entuziasmul unui adult căruia i se permite un singur desert. Unul, dar bun.

Rulouri cu cremă de ciocolată neagră. Ei bine, crocantul ruloului cu finețea cremei de ciocolată neagră e ceva de vis. Ne-am bucurat de o cremă densă, intensă, gust puternic de ciocolată neagră. Ruloul plin de cremă ne-a bucurat teribil, am avut senzația de sațietate imediat.

Cele 60g au fost suficiente pentru un desert gustos, rafinat.

Impresii finale despre pachetul Debonaire

Pachetul a fost echilibrat ca gust, gramajele produselor sunt suficiente pentru un cadou dulce și rafinat.

Mi-a plăcut că produsele au fost atent alese, rafinate, echilibrate în gust și arome.

Îmi place că Debonaire promovează bunul gust, selecția produselor de calitate, nu cantitate.

Promovează prețuri decente pentru calitatea oferită.

A fost o experiență extraordinară, cum rar am avut și le mulțumesc mult pentru asta.

Cadouri Debonaire la ușa ta

Dacă vrei să faci o surpriză dulce cuiva drag de Paște, ori într-o joi, într-o sâmbătă, de aniversare, de onomastică, oricând vrei să-i mulțumești pentru prietenie, pentru colaborare; dacă îți este prieten, mamă, prieten, coleg, angajat, colaborator, partener de afaceri, Debonaire este o sursă de inspirație în materie de surprize. Vine în ajutorul tău și îți oferă pachete de Paști ce conțin selecție de dulciuri, vinuri, cozonaci, dulcețuri, produse românești sau internaționale.

Poți alege din pachetele selecționate, fie poți alege singur conținutul pachetului pe care să-l dăruiești. Îl poți plăti online, iar curierul îl va livra la adresa indicată de tine.

Îi vei oferi o surpriză, pe care cu siguranță și-o va aminti toată viața.

De cătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *