Cine are copii știe că viața cu aceștia nu e niciodată plictisitoare sau previzibilă. Încă din timpul sarcinii sau din primele luni de viață, copiii pot oferi aventuri memorabile care te vor pune pe gânduri sau, și mai mult, te vor face să fii cu ochii în patru.

Iubirea noastră pentru proprii copii ne dă putere să trecem peste greutăți, peste nopți nedormite, oboseală, supărare și epuizare. Nu este mereu ușor să avem grijă de alți omuleți cu nevoi, care sunt într-o permanentă mișcare și evoluție, dar mai ales imprevizibili. Iubirea înseamnă și preocuparea pentru securitatea și siguranța fizică. Iar acest lucru poate fi ușor reglat cu ajutorul produselor dedicate anume securizării casei.

Specialiștii în securitatea casei sunt cei de la EMPRIA, la care am văzut produse pe care aș fi vrut să le am atunci când copilul meu era mic, în etapa de maximă explorare.

Cum îți poți proteja copilul, astfel încât să fie în siguranță acasă?

Bineînțeles, deja clasicele protecții laterale pentru pat, atât de necesare atunci când copilul se rostogolește, se ridică în picioare în pat, doarme cu părintele în pat, la margine. Acestea pot fi folosite atât pentru împiedicarea căderii, dar și a loviturilor de tăblia patului, a gratiilor de la pătuț sau de perete, atunci când patul copilului se află lângă un perete. De exemplu, copilul meu dormea în tot felul de poziții ciudate, dădea din picioare și, deseori, se lovea cu genunchii de calorifer. O protecție laterală mi-ar fi fost de folos.

Cu siguranță, nu vrei ca cel mic să-ți scotocească prin sertare, să-ți împrăștie actele, lenjeria, lucrurile personale sau valoroase, atunci când ți-e lumea mai dragă. Există și soluție pentru anti-scotocit, protecția pentru sertare. Îți poate salva reputația, pașaportul, lanțul. :))

Când copilul nostru a crescut, nevoile sale s-au schimbat, iar noi ne-am dorit să ne reluăm viața socială, ne-am dorit un sistem de protecție pentru urechile copilului, pentru a putea participa la concerte, serate. Însă, la momentul acela nu aveam informația la îndemână. Căștile antifonice pentru copii nu erau foarte răspândite sau accesibile, se găseau greu și, de cele mai multe ori erau și scumpe.

Accesoriile care țin de protecția și siguranța copiilor sunt la fel de importante ca mâncarea pe care o consumă, la fel ca detergentul ales, apa sau suplimentele alimentare pe care alegi să i le dai copilului.

Astfel, siguranța copiilor este liniștea părinților. Tu ce tipuri de accesorii pentru siguranța copiilor tâi folosești?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2023, proba a 2-a.

De cătă

Un comentariu la „Protecția copiilor este liniștea părinților”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *