Zi de muncă, nervi. Calculatorul ți-a făcut probleme, s-a restartat de 3 ori, șefu a țipat la tine, că de ce nu muncești mai cu spor. Colega de birou iar a lăsat capsatorul fără capse, acasă ai rufe de spălat și de întins, iar mezinul țipă că metoda figurativă face figuri. Cumpărături n-ai chef să faci, pentru că stai la 8, iar liftul e defect. Concediu ai abia peste 2 luni, iar de un city-break nu se pune problema, pentru că te păstrezi pentru la vară. Un început de săptămână urât, ce strigă din toți plămânii (dacă ar avea) că ai nevoie de o relaxare. Pe deasupra, mai și plouă de două zile încontinuu!

Dacă te recunoști în propozițiile de mai sus, să știi că nu ești singurul. Cu toții avem zile din alea proaste, de nu mai știm pe unde să scoatem cămașa, cum să tragem de timp să se facă mai repede ziua de vineri.

sursa foto: pagina de Facebook Corks

Seară perfectă nu există! Așa mi-am zis și eu după o zi grea de muncă, cu o tonă de lucruri pe cap, cu persoane care voiau câte ceva de la mine, dar și cu o astenie de primăvară de toată frumusețea. Am crezut că nu poate exista o seară relaxantă, în care nu ai nimic de făcut, decât să stai la un pahar de vorbă.

Scoate-ți prietenii la vin

sursa foto: pagina de Facebook Corks Bar

Dacă ai fost vreodată invidios pe cei care fac și altceva în afară de a butona telecomanda televizorului după serviciu, ei bine, află că aceștia mai ies și în oraș. Marțea sau vinerea după-amiaza, în weekend-uri, la onomastici, măriri de salariu, promovări, concedieri, despărțiri, divorțuri sau cununii. Ies așa, ca rebelii, și beau un vin roșu sau un aperol spritz, se plâng unii altora de problemele de la serviciu și își fac planuri pentru următoarea ieșire. Își împart necazurile și bucuriile, împart o sticlă de vin, gustă fiecare din friptura celuilalt, și se simt bine. Un sentiment plăcut, pe care doar prietenii îl simt și îl apreciază.

Tu ce mai aștepți? Scoate-ți prietenii la un vin!

Porția de vin de la Corks Bar

Și dacă aveai nevoie de un semn, iată: acesta este semnul!! Corks-Cozy Bar este un loc fain, vesel, rafinat, așezat in centrul vechi al Bucureștiului. Un loc unde să petreci o seară relaxată cu prietenii, să bei un vin ales pe sprânceană din gama lor variată de vinuri. Probabil cea mai variată selecție de vinuri pe care poate să o aibă un bar, cum ar fi Marisco The Ned- Pinot Noir, Sirbey Fetească Regală, Stirbey Tămâioasă Românească.

De asemenea, ca să meargă vinul bine poți să alegi un fel principal de mâncare, o salată sau un platou cu brânzeturi. La fel ca la vinuri, oferta este generoasă, tocmai pentru toate gusturile, siluetele. Orice ai alege, personalul barului te va ajuta să faci alegerea și combinația potrivită, între vinul ales și felul de mâncare de care îți este poftă. Astfel, ziua ta este salvată, bucuriile împărtășite, iar a doua zi la birou vei avea ce să le povestești colegilor.

Și dacă dai o fugă la Corks, nu uita să iei dopul de plută. Am câteva idei originale de handmade cu dopuri de plută, și am nevoie de cât mai multe. 🙂

Acest articol a fost scris pentru campania Corks, de pe Blogawards.ro

De cătă

2 thoughts on “Porția de vin de la Corks Bar”
  1. Sunt consumator de bere bere dar citind această poveste, aș fi vrut să văd cum ar fi o sticlă de Fetească acolo! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *