Cui îi plac amenajările interioare, înțelege cât de mult îmi place să intru prin magazinele care au camere, băi, bucătării, amenajate până la ultimul detaliu. Mi se pare că face mai mulți bani.

Când vrei să pui în valoare un obiect decorativ, nu este de ajuns să-l așezi pe un raft și atât. Sau o canapea într-o culoare țipătoare să o trântești pur și simplu într-un loc, pe un perete alb și gata. Eu cred că aduce o valoare în plus acelui obiect, dacă îl așezi într-un context. Să arăți, tu ca specialist în decorațiuni, cum aș putea să combin culoarea turcoaz a unei canapele cu nuanța perdelelor (să presupun că nu sunt albe).

Atunci când amenajezi un spațiu, o locuință, o cameră, cred că cel mai important lucru este să îți setezi culorile și stilul de la început. Pentru că e mai greu să îți schimb periodic culorile de pe pereți, parchetul, canapeaua sau perdelele.

Culori reci, calde, neutre, sau dacă ești îndrăzneț, o combinație între ele, cu toate că cel mai potrivit și estetic vorbind, e mai sigur o variantă sau combinată cu cele neutre.

Dacă este să vorbim despre stil…putem vorbi mult și bine.

Și dacă nu vorbim de o amenajare profesionistă, făcută de un designer cu diplomă, nu ne rămâne decât să decorăm în stil propriu.

Recent am aflat că există un altfel de parchet laminat, parchet lucios, foarte elegant, dacă îmi permite acest adjectiv, ușor de întreținut.

Ce este diferit la acest parchet lucios?

  • Tehnologia ELESGO
  • Super durabil
  • Nu alunecă, în ciuda aspectului lucios
  • Ușor de întreținut
  • Rezistent la zgârieturi
  • Luciul său fiind garantat pe toată viața.

Hai, dacă înțelegem ce înseamnă durabil, lucios…etc, tehnologia ELESGO sigur nu știi ce înseamnă. Vorba aia: „nu înțelegi, vrei să-ți desenez?”

După mine, un parchet cu o așa structură, nu numai că are un aspect plăcut, dar este și bun izolator. Frumos, frumos, dar trebuie să fie și folositor.

Eu vă spun să aruncați un ochi la acest parchet. Pe lângă faptul că se găsește pe diferite nuanțe de alb, gri, negru, nuc, puteți solicita mostre de parchet super lucios absolut gratuit.

Spor la cumpărături și renovat!

De cătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *