ara, nimic nu e mai plăcut decât să-ți iei concediu și să pleci undeva departe de serviciu și probleme, stres și griji. Să stai relaxat pe șezlong, prăjindu-te domol la soare, cu băutura cu gheață în stânga și mâna partenerului în dreapta. Sau să cutreieri în lung și-n lat pădurile verzi și răcoroase, să admiri înaltul cerului cu ale sale păsări măiestruoase. Imaginile de mai sus sigur te vor face să uiți de stresul acumulat, ori grijile avute până atunci.

Experiențe funny cu mașina

Dacă și tu pleci în vacanță cu mașina, cu siguranță vei empatiza cu mine, ori te vei distra maxim să citești cum ghinionul stă scai de un om, atunci când are și el nevoie de ceva bun în viața lui.

Într-o vacanță de vară, într-un minunat iulie călduros și însorit, mi-am luat copilul și bărbatul și am zis să mergem să ne bronzăm puțin la malul mării (habar n-aveam că urma să ne prăjim încă din mașină).

Toate bune și frumoase. Am plecat noi de dimineață, pe răcoare, însă luna iulie e luna cuptor, așadar, pe parcursul călătoriei s-a încălzit foarte tare. Deși știam că mașina noastră are instalația de aer condiționat… nu în cea mai bună formă, n-am crezut și nu ne-am așteptat să ne facă figura tocmai ATUNCI!

Într-o zi de cuptor, noi ne prăjeam, la propriu, în mașină

În loc să ne dea răcoare, să ne clănțăne dinții, pe instalație venea aer fierbinte, de se topea bordul, picioarele, pielea pe noi. Inutil să spun că nu aveam cum să ne întoarceam acasă, să ajungem la un service imediat, pentru că eram pe autostradă, iar cineva a insistat să mai rezistăm, că poate vom ajunge întregi la destinație.

Imagine de Hans de la Pixabay

Pe vremea aia, soțul meu nu știa de service auto Timișoara, și nici de magazinul cu piese auto online, că poate rezolva și el din timp problema.

Ce mi-a plăcut la acest magazin, este că articolele sunt atât de fain organizate, după marca și modelul mașinii, cât și după categorii, încât sunt sigură că până și eu (o antitehnică total) aș găsi ce-mi trebuie.

Iar service auto Promotor are aparatură performantă, stații de diagnoză și stații ITP, dar și personal calificat.

Am mai avut o experiență zgomotoasă cu mașina, asta după ce am traversat o denivelare de viteză, dar povestea asta rămâne pentru alt articol.

Acest articol a fost scris pentru Campania Shop.Promotortm.ro în colaborare cu BlogAwards.ro

De cătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *