Vânt, ninsori, frig, teamă și nesiguranță. Babele își scutură cojoacele, noi confecționăm și dăruim mărțișoare și flori. Așa ne face primirea primăvara, iar noi visăm cu ochii deschiși la ziua în care vom lepăda cojocul și ne luăm pe noi gecuța aia drăguță care se asortează perfect cu rochiile din dulap. Visăm că în curând aruncăm în fundul dulapului ghetele grele și deja tocite de atâta iarnă, aruncăm cât colo mănușile și fularele grele. Le aruncăm dar le înlocuim cu rochii înflorate, pantofi pastelați, ne dăm cu un ruj roz și pornim în viață.

E adevărat, are și primăvara rolul ei: să ne țină în suspans și să ne pregătească pentru o vara călduroasă și plină de aventură. De asta ne dă testul suprem de rezistență la început de martie, ca să ne surprindă și să ne ia pe nepregătite peste 1-2 săptămâni. Eu nu vreau să fiu prinsă pe picior greșit, așa că mă pregătesc intens. Vreau să fac față cu succes primăverii înșelătoare, vremii capricioase cu un arsenal bine pus la punct. Poate așa o pun pe fugă pe madam iarna.

Cum întâmpin eu primăvara adevărată?

  • Încep timid cu o curățenie în dulapul cu haine, păstrez pulovere, scot cămăși și eșarfe colorate. În așa fel pot avea o ținută primăvăratică, dar totuși călduroasă. Păstrez și mănușile.
  • Fac o modificare în casă. Scot decorațiuni de primăvară, aduc flori naturale în casă.
  • Îmi fac planuri pentru concediul de la vară. Planific o fugă de 2 săptămâni la mare și 2 la munte.
  • Mă îngrijesc de alimentație. Deja au apărut salată, ceapa verde, spanac, ridichi. Mă preocup să nu lipsească vitaminele din farfurie.
  • Am fost la coafor și mi-am tăiat vârfurile despicate. Defilez cu o tunsoare fresh, părul meu fiind acum mai sănătos.
  • Arunc într-un sertar toate rujurile mate. E drept că masca a împiedicat aplicarea oricărui ruj, dar cum se anunță renunțarea la mască, profit și scot rujurile cremoase, glossurile.
  • Îmi îngrijesc diferit corpul și tenul, cu produse adecvate, care acoperă necesitățile pielii în sezonul cald, cum ar fi protecția solară, produsele de curățare și hidratare.

Acum că am terminat curățenia și decorarea casei, rezervare la hotel am făcut, piața e aproape de casă și îmi cumpăr zilnic zarzavaturi, la coafor am fost, rujurile sunt deja puse la purtare, îmi rămân de făcut câteva cumpărături. De când cu viața noastră mutată în online, cele mai multe cumpărături sunt făcute tot acolo, deși preferam așa și înainte, datorită prețurilor bune, mai ales la farmacii și magazine de cosmetice.

Farmacia Spring Farma ne ispitește cu prețuri mici

Nu știam de farmacia aceasta, mai ales cu numele acesta predestinat la bucurie și veselie. La o privire aruncată pe site și pe pagina lor de facebook, am găsit deja produse care îmi fac cu ochiul și pe care vreau să le adaug în coș. Îmi place că am și transport gratuit, promoții 1+1 și… am văzut și mici surprize/cadouri la diferite produse achiziționate. Cred că-i o afacere bună., nu-i așa?

Sunt, însă, mulțumită că nu am avut nevoie de medicamente, în afară de o viroză obișnuită, tuse sau oboseală pe ici, pe colo, nu a fost cazul să vizitez vreo farmacie. Ceea ce vă doresc și vouă, să nu fie nevoie să apelăm la medicamente, cel mult la suplimente și ceaiuri. Dar dacă totuși sunteți nevoiți să achiziționați medicamente, încercați și un search pe SpringFarma- farmacie online.

Pentru îngrijire aleg produse prietenoase cu pielea mea

Îmi place să îmi îngrijesc părul, tenul și pielea corpului. E ca o carte de vizită, alături de haine curate, îngrijite și călcate. E ca o investiție pe care o faci pentru tine și sănătatea ta, iar mai târziu vei culege și roade efortului tău.

În oferta celor de la SpringFarma mi-au atras atenția produsele din gama Rilastil, precum Rilastil Daily CareRilastil Dermastil, Rilastil Aqua, produse adresate îngrijirii zilnice a pielii. Produsele din această gamă îmi sunt parcă adresate direct, eu având un ten gras/mixt, cu tendințe acneice. Iar iarna nu m-a iertat deloc, a continuat să fie așa, chiar dacă frigul mi-a mai uscat, pe alocuri, tenul. Mie nu-mi lipsește niciodată spuma de curățare, cum e cea Rilastil Acnestil, cu care mă spăl dimineața și seara pentru a îndepărta praful și sebumul acumulat. E de preferat ca tenul să fie curat înainte aplicarea oricărei creme. Așa asiguri o bază bună pentru alte creme, fond de ten, pudră.

După curățare, demachiere și îngrijire, tenul are nevoie de hidratare. Așa că, produsele La Cabine, precum: fiole La Cabine, La Cabine flash effect, La Cabine flash hair vin exact la fix. De ce mă atrag? Pentru că sunt produse deștepte, cu tehnologii inovative, concentrate, ce ajută la o hidratare profundă. Exact ce aveam nevoie după o iarnă uscată, în care vântul a lăsat semne pe pielea mea. În ultimul timp, am căutat să introduc în rutina mea de îngrijire și produse cu acid hyaluronic sau retinol, nu neapărat din cauza vârstei, ci mai mult pentru beneficiile hidratării în profunzime și a tehnologiei moderne.

Și pentru că vreau să-i dau tenului un boost de energie și hidratare, pot continua îngrijirea cu fiolele La Cabine, cu 10 fiole în pachet, care conțin acid hyaluronic. Astfel, prin hidratarea în profunzime, doresc o prelungire a apariției ridurilor pe ten. Deși știu că acest lucru nu poate fi împiedicat, eventual amânat.

Ei, iată că cu așa arsenal de îngrijire și pregătiri, primăvara poate să vină liniștită, poate să vină și vara, și concediul la mare, la munte, plimbările lungi pe faleză, în parc sau la terasă.

Tu cum întâmpini primăvara?

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2022.

De cătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *