Cu siguranță cunoști sentimentul sublim e încântare, extaz și bucurie maximă atunci când te afli într-un loc care îți place. Un sentiment de împlinire, de tot, de plin. Este, probabil, ca atunci când un copil intră într-un magazin cu jucării sau dulciuri. Ar lua din toate câte puțin. Știe exact ce își dorește și nu stă prea mult pe gânduri.

Ei, așa mă simt eu când intru într-un magazin/showroom cu mobilă, textile și decorațiuni pentru casă.

Dacă pentru haine am nevoie de mai mult timp, pentru că trebuiesc probate, ca să fiu sigură că e mărimea potrivită, croiala, că îmi vine bine culoarea, la amenajări interioare pot spune în fix 3 secunde ce îmi doresc. Să menționez exact gama de culori, texturi și stiluri.

Visez demult să-mi decorez și să-mi amenajez casa așa cum îmi place mie, folosindu-mă de culori, perdele, canapele, draperii, perne colorate, cu forme geometrice ori motive florale, de materiale durabile, rezistente și durabile, chiar și tapet.

Închid ochii și văd un spațiu mare, bogăție de materiale de toate felurile și culorile, perdele, draperii și tapet. Ahh, dragostea mea cea mare, tapetul!

Avantajele unui showroom

Și pentru că este un magazin așa mare, cu multe produse, e posibil să am nevoie de consultanță specializată, un personal amabil și atent, și care să mă îndrume corect. Să-și cunoască produsele și să fie atent la ce-mi doresc. De exemplu, să-mi explice care-i treaba cu materialele Fiber Guard, care se intretin si se curata foarte usor, cu materialele textile outdoor, și de ce sunt ele așa rezistente la umezeală și decolorare și să-mi arate toate tipurile de catifea- din in, bumbac, vâscoză.

Mă gândesc că un astfel de magazin, cu așa multe produse, cu materiale care să respecte cele mai exigente cerințe, s-ar numi Cromatique și ar fi chiar în centrul Bucureștiului, în sectorul 1, pe str Occidentului, nr 42. Dar un așa magazin ar livra în toată țara.

Într-un așa magazin, catifeaua din bumbac, imperial de elegantă ar sta la palavre cu materialele textile cu motive florale și ar sta la o cafea cu materialele textile cu modele geometrice. Perdelele și-ar flutura trenele prin tot magazinul, exact ca niște regine, iar pernele colorate s-ar bate între ele ca într-un joc copilăresc.

De ce încă visez? Mă pot duce în showroom și să-mi aleg materiale din multitudinea de produse existente, să le ating pe toate, ca să îmi imaginez că sunt la mine acasă. Să aleg liniștită, știind că am luat o decizie bună.

Dacă și ție îți plac amenajările și decorațiunile interioare, dacă visezi o casă cu bogăție de modele, culori și textile, intră pe Cromatique.ro și alege-ți preferatele!

De cătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *