hotel

Poate că un hotel sau o pensiune a fost visul tău. Visul ți s-a îndeplinit, iar hotelul funcționează, iar tu nu-ți mai vezi capul de treabă. E bine că ai treabă. Ăsta-i semn că hotelul aduce clienți. De acum, trebuie să muncești ca acești clienți să se întoarcă, dar să-ți vină și clienți noi. Bineînțeles, trebuie să ai totul pus la punct: servicii bune și foarte bune, angajați dedicați, camere puse la punct, mâncare și cafea bună, oferte și prețuri concurențiale. La toate acestea dacă adaugi și un oraș cu nenumărate posibilități de divertisment și petrecerea timpului liber, atunci o bună parte din succes este garantat. Toate acestea sunt cele care îți asigură renumele lângă ceilalți hotelieri și te propulsează spre piața bună a turismului.

Este suficient să oferi servicii bune clienților tăi? Este de dorit, însă nu este suficient. Pentru că știm cu toții că un hotel nu funcționează din inerție. Trebuie ajutat să fie vizibil pe piața hotelieră, pentru a avea acces la el cât mai mulți clienți.

Cum îți găsesc clienții hotelul?

Cu siguranță, metodele clasice funcționează. Cum ar fi din vorbă-n vorbă, postări sponsorizate pe facebook, pe instagram, tik-tok, sau alte rețele de socializare. Check-in-uri, fotografii reușite, articole pe bloguri de travel, booking. Toate acestea sunt bune și binevenite, însă azi, când clientul e mai pretențios, mai educat în materie de gusturi, mai echilibrat cu banii săi, este de dorit să treci la un nivel superior de atragerea clienților: Platforma HotelRunner, sistem de rezervări hoteluri și pensiuni. Un sistem care îți arată că poți să ai de toae într-un singur loc.

De ce să alegi HotelRunner pentru hotelul tău?

În ziua de azi, cu toții căutăm să ne ușurăm munca, să muncim mai deștept, nu mai mult. Așadar, e de dorit să ai instrumente prin care să asiguri managementul hotelului /pensiunii tale într-un mod eficient. HotelRunner este o platformă inovatoare care își propune să aducă mai aproape hotelierii de turiști prin oferte de nerefuzat, feedback imediat, dar și o comunicare eficientă, în timp real.

Pentru a-ți veni în ajutor, am selectat câteva facilități ale platformei HotelRunner

Platforma HotelRunner este destul de generoasă ca facilități, este intuitivă și ușor de folosit. Pentru a-ți veni în ajutor, am selectat cele mai importante facilități pe care le oferă acest sistem de rezervări. Sunt facilitățile pe care eu le consider că fac o diferență considerabilă între un management clasic și acest tip de rezervări.

Gestionarea operațiunilor hotelului pe o platformă business to business, centralizată, integrată, de vânzări și marketing online. Asta înseamnă că ai tot ce-ți trebuie într-un singur loc, fie că vorbim de rezervări directe de pe web site, fie de la agențiile de turism internaționale, precum Booking sau Airbnb. Cu HotelRunner îți creezi un site web cu șabloane premium, funcții deștepte, unde clienții pot rezerva și plăti direct și sigur. Economisești timp și energie. În final câștigi bani și clienți.

HotelRunner

Feedaback în timp real. Asta înseamnă că clienții pot rezerva și vedea în timp real, atât rezervarea făcută, cât și gradul de ocupare a proprietății, în funcție de tipul de cameră. Acest lucru te ajută și pe tine, hotelierul, să știi câte camere ai ocupate sau disponibile, rezervări anulate. În același timp ai acces la rapoarte în funcție de camere, de canal online de vânzări, pentru a analiza de unde vin cei mai mulți clienți. Un fel de Google Analytics prin care știi când e momentul să faci oferte, pentru a fi cu un pas înaintea concurenței.

Managementul relațiilor cu clienții este asigurat prin oferirea de informații despre hotel, programele de masă, mesaje automate de bun venit, oferte speciale, programe de divertisment disponibile. Este un mare avantaj, pentru că nu mai pierzi vremea scriind fiecărui client în parte.

Nu e de uitat nici plățile online sigure, rezervările făcute direct de pe Google Map. Dar nici cele 84 de limbi în care e disponibil HotelRunner, prețuri în monedele dorite de clienți, la rate de conversie în timp real.

Și dacă ar fi să sintetizez și mai mult, aș spune că utilizarea platformei HotelRunner este: eficient, modern, vizibil.

https://youtu.be/zmz5eheLUeU

În speranța unei gestionări mai bune a afacerii voastre, vă doresc spor la rezervări!

Acest articol că acesta a fost scris pentru Spring SuperBlog 2023, proba 9.

De cătă

Un comentariu la „Ai un hotel și vrei să-l gestionezi mai bine?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *