În ultimii ani și chiar recenta pandemie, cu tot cu lock down ne-a arătat cât de importantă este tehnologia în viața noastră. Cu doza potrivită, tehnologia și gadget-urile ne pot ușura viața și, iată, chiar munca.

Câți dintre noi n-am muncit de acasă, de pe fotoliu, din pat sau parc, de pe balcon sau din baie, îmbrăcați în sacou și pantaloni scurți? Câte ore de online am adunat într-o zi, cât timp am petrecut pe meet, zoom, grupuri de whatapp, facebook și altele? Cât timp am petrecut încărcând telefoane, baterii externe, căști și laptopuri?

La toate aceste întrebări, cu siguranță ați răspuns, cei mai mulțți dintre voi așa cum voi răspunde și eu acum: am petrecut mult timp în online, atât pentru mine, ca angajat, cât și pentru propriul copil, care și-a dus clasele la bun sfârșit tot online. Timpul alocat în online, în martie-iunie 2020 a fost considerabil mărit față de alte perioade din viața noastră. Viața noastră și a tuturor s-a mutat, vrând nevrând, în online. Învățarea, munca, ședințele, shoppingul, cursuri de formare, concerte, examene, toate s-au mutat în online.

Ce m-a învățat telemunca?

Telemunca m-a învățat că trebuie să fiu pregătită pentru orice. Să mă adaptez din mers, să fiu răbdătoare cu mine și cu cei din jurul meu. Telemunca m-a învățat că trebuie să știu mai mult decât știam ieri. Să dau din coate să învăț să fac mai multe, mai bine.

Telemunca m-a învățat că, pe lângă muncă, cunoștințe de informatică și programe, îmi trebuie și echipament adecvat. Asta implică un contract bun cu o companie de internet prin fibră optică, energie electrică, boxe, căști și un laptop rachetă.

Imagine de nicod5300 de la Pixabay

Ce gadget îmi doresc de pe QuickMobile.ro?

Am început să-mi doresc un laptop nou, care să meargă brici, atunci când m-am lovit de telemuncă. Atunci când pierdeam mai mult timp cu deschisul programelor, a paginilor de web, mai mult timp decât alesul sacoului și a pantalonilor de pijama. Atunci când dura mai mult să deschid un video în meet decât să-mi dau cu ruj. Atunci când mi se înțepa imaginea în punctul culminant al întâlnirii. Atunci când… am văzut acest Macbook Air de 13″, cu 256 GB (8GB RAM) și auriu de pe Quick Mobile.

Și atunci… mi-am dat seama că a venit momentul în care să admit, să recunosc că laptopul meu nu mai poate ține pasul. Nu mai poate alerga după atâtea proiecte, teme, excel-uri, pdf-uri și jpg-uri. E obosit, îmbătrânit și plictisit de atâta online. Laptop mai muncit ca al meu n-am mai văzut. Deși rămâne campionul meu, de acest Macbook m-am îndrăgostit pe loc. De altfel, cred că navigarea pe internet, proiectele, articolele și video conferințele ar zbârnâi cu acest gadget nou. Și trebuie să recunosc, sunt convinsă că vreo câteva zile n-aș mai intra în offline.

De ce QuickMobile.ro?

Pentru că la ei găsești o paletă largă de produse electrice, electronice, IT, telefoane, accesorii telefoane. Pentru că, de la A la Z găsești orice fel de gadget ce-ți poate ușura munca și viața. Pentru că are secțiune de shop, reduceri, noutăți și club VIP. Pentru că are livrare rapidă, plată în rate, buyback și oportunități pentru VIP-uri și afliații săi.

Așa că, dacă ești în căutare de noi gadgeturi, tot ce-ți trece prin cap, sigur găsești aici, pe QuickMobile.

Dacă folosești codul QUICK6251, beneficiezi de un discount de 3% la toate produsele de pe quickmobile.ro.

De cătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *